středa 13. března 2013

Ešte je horúci. Recept tu: http://www.apetitonline.cz/recepty/215-jablkovy-kolac.html Robila som ho už asi 5x (a u mňa na blogu ste ho už mali možnosť vidieť), dnes s malou obmenou, jablká v spodnej časti sú posypané mletými mandľami a škoricovým cukrom a na vrchu je broskyňová marmeláda s Amarettom... asi si k nemu idem urobiť ešte jedno presso ;)
 Mimochodom, včera mi od Barborky alias Velelá Jehlička prišlo krásne echino, ktoré som objednávala i kvoli obalu na tablet, tak snáď už čoskoro tu nájdete ten sľúbený postup. Krásny deň všetkým prajem!

8 komentářů:

  1. Krásny koláčik :) aj ja ho robievam a je naozaj veľmi chutný. denisa

    OdpovědětVymazat
  2. Barborko,koláček vypadá túze chutně.....hm a kávičku k němu,Ty se tedy máš.
    S pozdravem Jitka

    OdpovědětVymazat
  3. Mňam!!! To vypadá úžasně!!

    OdpovědětVymazat
  4. Takže kávovar už je ze servisu doma;-). Koláč je skvělý už od pohledu, asi ho budu taky muset vyzkoušet. Kór když to tu potvrzují i jiní:-). Peněženka též nemá chybu!

    OdpovědětVymazat
  5. Koláč vypadá dobře, ale už se těším na tvé další výrobky z echina, které jsem objevila až díky tobě a učím se s ním pracovat, zatím tak úžasně kombinovat jako ty, neumím. :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Bari, vypadá skvěle, přímo "k nakousnutí" .... Marki

    OdpovědětVymazat
  7. Barborko, umíš dělat chutě, asi tak plus mínus vím, co bude o víkendu ke kávě :) A koukám, že krom echina máš doma už i kávovar :) Měj se krásně, J.

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...